Az író és a város

Szerkesztő: Glavina Zsuzsa
Kiadó: Noran
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 2004
Nyomda: Kinizsi Nyomda
ISBN szám: 963 9539 65 1
Nyelv: magyar

Elejére Előző Vendégjáték Berlinben

  ASME B31.8 ASME B31.9 ICC IBC
Fülszöveg:
„1997 és 2003 között, kétszer három éven át a berlini művészeti akadémiának (Akademie der Künste) voltam az elnöke, és ebben a minőségemben annak termeiben és más városokban előadásokat tartottam, írói esteket, pódiumvitákat vezettem be és kiállításokat nyitottam meg.
Mégsem csupán alkalmi írásokat válogattam ebbe a kötetbe: azt a feladatot adtam magamnak, hogy mindaz, amit a színpadon felolvasok, írói igénnyel megírt szöveg legyen, amit annál nike free run 3 is könnyebb volt teljesítenem, mivel szokásos munkazugaimban készültek magyarul, sem a tónust, sem a nyelvet el nem térítve attól, ahogy regényben, naplóban beszéltem. Az elnök és az író maradjon ugyanaz, nem is kellett erőlködnöm, hogy így legyen, magától is így adódott. ASME Y14.5 AWS D1.1 ASME B31.3
Megtapasztalhattam, hogy a közszereplés nem ellentétes a személyességgel, és az intézményi hang nem kell, hogy megadja magát a hivatali zsargonnak.
Bízom abban, hogy az olvasó felismer az egymást követő darabokban egy rajtuk áthúzódóASHRAE 62.1 ASME Section egyszemélyes világlátást, amelyet a szerző használatra és szórakozásra bárkinek készséggel átenged.”
Konrád György